woensdag 26 september 2018

Hallo allemaal, de kinderen zijn momentel naar een film aan het kijken, dus hebben ze geen tijd om hun reacties te noteren.  Maar ik kan het jullie wel vertellen.
Vanmorgen zijn we een natuurwandeling gaan maken in het Calmeynbos in de Oosthoek. Daar hebben we veel geleerd over de planten en dieren die hier leven.  Nadien hebben we lekker stoofvlees met frietjes gegeten om vervolgens een fietstocht te maken onder de stralende zon!  Toen we terug waren hebben ze nog in de duinen kunnen spelen.  Na een verfrissende douche hebben ze zich gezellig kunnen nestelen bij elkaar om naar de film Coco te zien.  Nadien zal het tijd zijn om te gaan slapen.

5 opmerkingen:

 1. Leuk om te horen dat het goed weer is,zo'n toffe activiteiten dat jullie doen, na de film zullen de oogjes wel snel toe gaan,dikke kus aan iedereen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat het weer goed meevalt. En wat een leuke activiteiten. Ze zullen goed slapen vannacht. Groetjes aan iedereen en een dikke kus aan mijne Diego.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Filmpje kijken... als ze het einde nog halen na zo een sportieve dag... slaaplekker allemaal. Dikke zoen aan Silkexxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De tijd van hun leven! Heerlijk❤Geniet er nog van zesde klassers! De zon is morgen alvast van de partij😎 kusje voor Lili de eerste x

  BeantwoordenVerwijderen